Hjemmelavet ginger beer - 1. forsøg
 
Prep time
Cook time
Total time
 
Author:
Recipe type: Drikke
Serves: 1,3 liter
Ingredients
Ingredienser
  • 40 gram ingefær
  • 1½ dl rørsukker
  • 1 tsk citronsyre
  • ¼ tsk champagnegær
  • 1,3 liter vand
Udstyr
  • 1 blød plastflaske
Instructions
  1. Kør ingefæren gennem juiceren(Har du ikke en juicer, kan du rive ingefæren fint)
  2. Hæld ingefær, sukker, citronsyre og vand op i plastflasken(bruger du revet ingefær skal den nu trække nogle timer, hvorefter du sigter den)
  3. Tilsæt champagnegær
  4. Klem den resterende luft ud af flasken og skru låget godt på
  5. Flasken skal nu stå til gæring ved 15-30 grader i 1-2 døgn.Du skal løbende trykke på flasken for at undersøge trykket.
  6. Når flasken er godt hård, sættes den på køl, hvorved gæringen bremses.
Recipe by MAND&DRIKKE at http://mandogdrikke.dk/hjemmelavet-ginger-beer-1-forsoeg/