Om MAND&DRIKKE

Det er i dag den 1. januar 2017, og jeg har besluttet mig for at gøre alvor af truslen om at starte denne blog, Mand&drikke. Mit navn er Thomas. Jeg er 25 år gammel og bor i København med min kæreste, Louise, og vores 1 årige søn, Villads. Siden jeg var ganske lille har jeg interesseret mig for mad, og var i mange år sikker på at jeg en dag skulle være kok – indtil jeg blev gammel nok til at forstå kokkens arbejdstider. Da blev den drøm forholdsvis hurtigt lagt på hylden. Passionen for mad forsvandt dog ikke af den grund. Jeg kunne i mange år nævne bog og sidetal på tunmoussen i min mors ”Karoline’s køkken” hæfter, og har så længe jeg kan huske brugt kogebøgerne som andre bruger en god roman.

Jeg har absolut ingen professionel erfaring med madlavning, og Mand&drikke er tiltænkt at være hobbyprojekt, der forhåbentlig skal give mig endnu mere lyst til at lave god mad. Derudover håber jeg at kunne lære en masse omkring madlavning, foodstyling og fotografering. Og hvem ved, måske en dag kan Mand&drikke være springbræt til en karriere, som det eksempelvis var tilfældet for Thomas fra MadetMere.

Men hvad kan man som læser så forvente sig af siden? Mand&drikke er min legeplads, og du kan derfor forvente at læse om nogle af alle de projekter jeg foretager mig i køkkenet – hvad end det er til hverdag eller gæster – eller gæster til hverdag. Du vil altså både kunne finde opskrifter på den mad jeg spiser en dødssyg tirsdag og på de cocktails jeg serverer for gode venner en fredag. Derudover vil du kunne følge med, når der går større projekter i den, og der skal eksperimenteres med en hjemmelavet rullepølser eller tonicvand, eller når der skal sammensættes en komplet menu til en herreaften. Fra tid til anden vil jeg også tage mig den frihed at skrive et par ord om en ny kogebog eller et nyt stykke værktøj, jeg måtte erhverve mig.

Spørgsmål modtages gerne. Enten her på siden eller på thomas@mandogdrikke.dk

 

Med venlig hilsen

Thomas Strøm